Gevulde dadels met MonChou en Parmaham

parmaham voor de gevulde dadels
parmaham voor de gevulde dadels

Dadels vullen met MonChou is super lekker maar het kan nog net ietsje beter: rol de gevulde gevulde dadels met MonChou in een jasje van Parmaham. Kijk, dan zet je echt een mooi en lekker borrelhapje op tafel. Iedereen zal denken dat je uren in de keuken hebt gestaan maar de waarheid is: binnen 10 minuutjes ben je klaar!

De combinatie van het zoete van de dadels en het romige van de MonChou en het zoute van de ham is echt super lekker. Je kunt er geen genoeg van krijgen als je de eerste eenmaal hebt geproefd.

Ingrediënten voor Gevulde dadels met MonChou en Parmaham

  • 15 dadels
  • 150 gram MonChou
  • 5 plakjes Parmaham

Hoe maak je lekkere dadels gevuld met MonChou en Parmaham?

  • De dadels insnijden tot de pit in de lengterichting
  • De pit uit de dadel halen
  • Vul nu de dadels met de MonChou, dat gaat makkelijk met een theelepeltje
  • Ieder plakje parmaham drieën snijden in de lengterichting, je krijgt dan per plakje 3 lange stroken Parmaham
  • Wikkel om iedere dadel een strookje parmaham
  • Leg de gevulde dadels op een leuk schaaltje en zet een glaasje met cocktailprikkers naast of van die handige tapasvorkjes

Meer is het niet!

Echt binnen een paar minuten gemaakt en vele malen leuker dan gewoon blokjes kaas of een portie bitterballen als borrelhapje (ps. Ik heb absoluut niks tegen bitterballen hoor, zijn ook lekker maar het is niet erg origineel)

Dus als je een keer wil uitpakken met de hapjes, maak dan deze lekkere gevulde dadels of kies voor bijvoorbeeld dadels met spek. Op deze site staan genoeg lekkere recepten voor de lekkerste hapjes voor een feestje.

Tags: Gevulde dadels met MonChou, Gevulde dadels met Parmaham

Related Posts

Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares