Gevulde dadels met MonChou en Boursin

dadels in schaaltje
dadels in schaaltje

MonChou en Boursin… beide kaasjes zijn erg lekker dus waarom niet samen als vulling voor gevulde dadels?  Juist! Heb ik een heel lekker recept voor. Heel eenvoudig om zelf te maken en je bent in de ogen van je vrienden meteen een echte keukenprinses.

Perfect voor een feestje of voor bij de borrel. Je kunt deze hapjes ruim van te voren maken zodat je je tijdens het feestje niet in het zweet staat te werken in de keuken, je hebt dan vast wel beters te doen.

Ingrediënten voor gevulde dadels met MonChou en Boursin

  • Pakje MonChou
  • 100 gram Boursin
  • Beetje versgemalen zwarte peper
  • Snufje knoflookpoeder
  • Snufje paprikapoeder
  • drupje (koffie)melk of room als het mengsel te stevig blijft
  • 10 verse dadels

Bereidingswijze gevulde dadels met MonChou en Boursin

  • Doe de MonChou samen met de Boursin en de kruiden in een kommetje en roer het stevig door elkaar
  • Voeg een beetje melk of room toe als het mengsel te stevig blijft
  • De dadels in de lengte opensnijden en de pit er uit halen
  • Met een theelepel schep je nu het mengsel in de geopende dadels
  • Eventueel garneren met een lekker nootje
  • Zet de gevulde dadels in de koeling tot vlak voor gebruik

Hoe simpel kan het zijn! En hoe lekker kan het zijn! Eenvoudig recept met een groots resultaat

Variatietip: rol de dadel in een plakje gebakken spek, ook echt super lekker. Meet recepten voor gevulde dadels met spek kan je hier vinden.

Veel plezier met dit makkelijke en super lekkere recept.

Tags: Gevulde dadels met boursin, Gevulde dadels met MonChou

Related Posts

Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares